To je to što me zanima!

EUšteda! – od sada i proizvodi hrvatskih dobavljača!

Novi zamah kampanje EUšteda – priključili se i hrvatski dobavljači! Kako je SPAR Hrvatska i najavio, njihovoj kampanji EUšteda priključili su se i hrvatski dobavljači i proizvođači
Vidi originalni članak

Kako je SPAR Hrvatska predvidio i najavio, njihovoj kampanji EUšteda priključili su se i hrvatski dobavljači i proizvođači.

Prije dva mjeseca SPAR Hrvatska prvi je krenuo s konkretnim sniženjima cijena proizvoda stranih dobavljača. Čije su snižene za otprilike visinu carina a radilo se o sniženjima redovnih cijena a ne akcijskih, a koje garantiraju najmanje 3 mjeseca.

Odmah na početku kampanje pozvali su hrvatske dobavljače da im se pridruže u kampanji EUštede koja je Sparovim kupcima donijela prednosti Europske unije 2 mjeseca prije pristupanja. Prepoznavši snagu kampanje ali i zahvaljujući partnerskoj suradnju svih prethodnih godina, u kampanji su im se pridružili: Podravka, Trenton, Cekin, Meggle, Klara, Dukat, Gavrilović, PPK, Pik Vrbovec, Zvijezda, Šafram, Mirela, Solana Pag, Kraš, JGL, Saponia i mnogi drugi.

Hrvatski proizvođači su uočili potrebu sniženja cijena gotovih proizvoda a to je dokaz SPAR-ovih uvjerenja da će cijene hrane pasti ulaskom na europsko tržište, što će pogodovati svim Sparovim kupcima a  da pri tome neće ugroziti same hrvatske proizvođače.

Kampanji možete pogledati na http://online-katalog.spar.at/veliki-letak/letak-spar-i-interspar-222012/

Idi na 24sata