To je to što me zanima!

Izabrana najljepša ljubavna fotografija za Valentinovo!

Može li se išta mjeriti sa trenucima provedenim s voljenom osobom? Teško. Ako još tome dodamo savršenu atmosferu, mjesto i vrijeme, kako bismo to nazvali?
Vidi originalni članak

Upravo su takav „apsolutni trenutak“ sinoć iskusili Filip i njegova odabranica, koji su pobjedom u nagradnoj igri Importanne Gallerije „Fotkaj i osvoji čarobno Valentinovo!“ osvojili styling za „obje polovice“ te romantičnu večeru u restoranu „Golf Club“.
Fotografija zaljubljenog para na kojoj je ovjekovječen jedan od njihovih, sigurni smo, mnogobrojnih poljubaca, u samo mjesec dana prikupila je preko 3.400 „lajkova“ na Facebooku, no niti to nije bilo dovoljno za „lagodnu“ pobjedu. Za petama su im bili Antea i Danijela sa svojim partnerima. Vidljivo je da je borba bila nemilosrdna do samog kraja, do otkucaja sata u ponoć te ulaska u „dan zaljubljenih“. Tada su prestali svi ratovi, nadmetanja i borbe, jer Valentinovo je dan namjenjen slavljenju ljubavi. Stoga su i ova dva para također zasluženo osvojili romantičnu večeru u „Golf Clubu“, osvojivši drugo i treće mjesto.

Sigurni smo da će sva tri para ove intimne i zaljubljene trenutke, u kojima su im se izmiješale ljubavne emocije, okusi ukusnih specijaliteta te mirisi vrhunskih vina (rekli smo: apsolutni trenutak!) dugo prepričavati svojim prijateljima.
Importanne Galleria je ovom iznimno uspješnom kampanjom još jednom potvrdila trendove oglašavanja na društevnoj mreži Facebook te je u manje od mjesec dana prikupila preko 21.000 fanova.

Ova kampanja bila je samo početak raznih iznenađenja, igara i poklona koje je Importanne pripremio za Vas! Stoga, nastavite i dalje pratiti fan page „Importanne – shopping u centru grada“, jer jedno je sigurno – za svakoga od vas će se nešto naći!

Idi na 24sata