To je to što me zanima!

404 Einsteina i jedan hologram koji se bori protiv pljačkaša

Na ulice Toronta izašla su 404 čovjeka kako bi srušili Guinnessov rekord. Na sebi su imali periku u obliku Einsteinove razbarušene bijele kose, crne brkove i njegovo poznato odijelo
Vidi originalni članak

Živimo u svijetu u kojem se ljudi boje otkriti svoje ideje, želimo ih ovim putem potaknuti da koriste imaginaciju, da podijele svoje ideje i da poboljšamo svijet, rekao je Rami Kleinmann, jedan od organizatora.  

Na ulice Toronta u Kanadi izašla su 404 čovjeka kako bi srušili Guinnessov rekord. Na sebi su imali periku u obliku Einsteinove prepoznatljive razbarušene bijele kose, crne brkove i njegovo poznato odijelo koje vidimo na svakoj slici.  Kad je grupi javljeno da su srušili prijašnji rekord od tek 99 ljudi, u zraku su se načas samo vidjele bijele perike.

Ovaj svjetski rekord označio je i početak Einsteinova natjecanja na kojem se natječu svi koji imaju originalnu ideju kako poboljšati svijet.

Tako su dva prijatelja, Jonathan Sherman (13) i Daniel Solomon (14) smislili sigurnosni sistem koji radi kao hologram. 

- Ako netko pokušava provaliti u vaš dom, upalit će se hologram čovjeka. Ideja je da kad ga pljačkaš vidi, odustane od pljačke - rekao je Jonathan Sherman, kojem je ideja pala na pamet nakon što mu je netko opljačkao dom. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare