To je to što me zanima!

'A je to' kraj Trogira: Prebojili su zid u bijelo, ali i bankomat...

Mještani kažu da postoje dvije teorije o ovom događaju. Jedna je ona o ‘nelojalnoj konkurenciji’, a druga o umjetniku koji je žestoki navijač Hajduka...
Vidi originalni članak

Bankomat Zagrebačke banke godinama je stajao na zidu u Marini kraj Trogira. Prije nekoliko dana, nešto dalje, postavljen je bankomat Splitske banke. Nakon instalacije novog bankomata netko je odlučio malo ‘urediti’ zid.

Oličio ga je bijelom bojom, ali se ‘umjetnik’ očito malo zanio jer je usput prebojio i bankomat Zagrebačke banke. Time ga je onesposobio, jer otkako je ofarban, više ne radi.

Mještani kažu da postoje dvije teorije. Jedna je ona o ‘nelojalnoj konkurenciji’, a druga o umjetniku koji je žestoki navijač Hajduka. Naime, zid je prebojen bijelom, Hajdukovom bojom, a zabijeljen je bankomat Zagrebačke banke, dok je onaj Splitske ostao čitav.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 22.07.2017.

    Nosi mi see bilaa booojaa, to je maajkoo.....

  • walterzenga 21.07.2017.

    tko god da je. ne boji se rada, to je dobro. banka ima održavanje i to će se riješiti. bdp raste. zgrada ljepša. svi dobili plaću, pa i novinar. svi sretni. bitno je dati osobnu inicijativu i stvari se pokreću.

  • alcapone123 21.07.2017.

    Samo u dalmaciji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare