To je to što me zanima!

A Orban se - duri: Zoki i Vučić osvojili estradu sa 'Šaraj brate'

Na YouTube kanalu 'MrZajebaVancija' objavljena je urnebesna montaža u kojoj su glavne uloge pripale premijerima koji se u posljednje vrijeme gledaju preko nišana
Vidi originalni članak

Nakon što su se Zoran Milanović i Aleksandar Vučić 'porječkali' oko izbjeglica te nakon što je Milanović svom kolegi iz Srbije poručio da 'šara malo', momci su odlučili zakopati sjekire i snimiti duet. 

Naravno, oko naslova skladbe nisu razmišljali predugo, a uspjeh je došao brzo - 'Šaraj brate' je u manje od 24 sata vidjelo više od 40 tisuća ljudi. 

S obzirom na impresivnu 'prođu' pjesme, dvojac koji se preimenovao u 'Vučić MC' i 'Mill Z', sada je navodno u pregovorima s Viktorom Orbanom oko produkcije cijelog albuma. Čovjek se naljutio, priče se po kuloarima, jer su ovu pjesmu snimili bez njega pa su mu sad obećali cijeli album. Nadaju se da će ga pjevanje dovoljno omekšati da makne onu ogradu. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • depravedscum 01.10.2015.

    Politicka "Bolesna braca" :))

  • lilyan 01.10.2015.

    Evo jedan prigodni bećarac koji Milanović može otpjevat Vučiću:Oj Vučiću stara šaljivdžijo, jes vidijo šta nas zadesilo? Rijeka ljudi sada na nas kreće, di god dođu ostavljaju smeće. A ti lijepo pomozi mi brate, šaraj malo ove imigrante.Šalji malo susjedima drugim da se na te niko ne potuži. Jedan dva eto ti ga na

  • Jugosvaba 01.10.2015.

    dobro zmontirano

Komentiraj...
Vidi sve komentare