To je to što me zanima!

Agresivna domaća svinja držala vlasnicu kao taoca

Bruce, 80 kilograma težak kućni gost, napravio je svinju od sebe. Iscrpivši gostoprimstvo Caroline Hayes (63), čuvari parka su mu pronašli novi dom
Vidi originalni članak

Iako je Bruce bio izuzetno agresivan i držao je kao taoca na njezinoj maloj farmi u australskom New South Walesu, Caroline nije dozvolila da se pri hvatanju koriste zamke koje bi ga ozlijedile. Otkad ga je prije desetak dana liječila i hranila nakon što je pao i ozlijedio se oko očiju, Bruce je počeo tražiti sve više i više hrane.
- Postao je vrlo nasilan. Gurao me, nabijao po vratima u četiri sata ujutro - rekla je vegetarijanka i ljubiteljica životinja.
Potrgao je metlu kojom se pokušala obraniti. Izvukao madrac iz garaže i poderao ga na komadiće. Caroline se od straha zatvorila u sobu i 24 sata nije izlazila. Čuvar parka Neil Hing rekao je da misli da su ga prijašnji vlasnici pustili kad je postao prezahtjevan.
- Počeli su ga hraniti kad je bio slatka mala beba i odjednom je postao veliko debelo prase koje stvara probleme - rekao je.
Bruce ima oko 12 mjeseci i ima potencijala da postane jako opasan. Mogao bi narasti do 150 kilograma. Bruce će od sada živjeti na svinjogojskoj farmi kao rasplodno prase.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • saloma 23.09.2008.

    ma, bit će od njega dobrih kobasica i još boljeg kulena

Komentiraj...
Vidi sve komentare