To je to što me zanima!

Aha, da, "slučajno": Greškom profesorici kupio crvene tange

Kao i u Hrvatskoj, u SAD-u djeca na kraju školske godine profesorima kupuju poklone. Jedan je pak dječak profesorici poklonio nešto što možda nije planirao...
Vidi originalni članak

Na kraju godine učenici obično skupe određenu količinu novca pa razrednici ili razredniku kupe bombonijeru i buket cvijeća. Osim ako je u pitanju četvrti ili osmi razred, onda se kupi i neki nakit. Običaji su u SAD-u vjerojatno slični, no jedan se 12-godišnjak nije previše proslavio svojim poklonom. 

Pitanje je samo radi li se o nenamjernoj grešci, ili je dječak već od malih nogu lukavi 'igrač'. Naime, on je svojoj profesorici na kraju godine kupio umjetnu ružu. Da budemo točniji - kupio joj je nešto što samo izgleda poput ruže, sve dok se ne raspakira. Kada se raspakira, na vidjelo izlazi prava istina. 

U pitanju su - crvene tange. Profesorica se na sve to nasmijala, a fotografije poklona poslala suprugu koji ih je objavio na Imguru gdje su pošteno nasmijale nekoliko tisuća ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • strmi007 17.06.2015.

    hahahahahahahahah

  • krivopisno cendralo 09.06.2015.

    pita Ivica učiteljicu da se malo pomaze...Učiteljica : pa Ivice znaš da je ne volim malu djecu..- pazit ćermo..odgovori Ivica

  • Plavusa13 09.06.2015.

    Molim sliku tate!Ako je malac ovakav maher...pitam se kakav je tata?

Komentiraj...
Vidi sve komentare