To je to što me zanima!

Amerikanac Ferrarijem vozio kroz pješačku zonu u Firenci pa parkirao na trg u staroj jezgri

43-godišnji je muškarac vozio pješačkom gradskom zonom jednosmjernom ulicom Dei Gondi u suprotnom smjeru kojom je stigao do glavnoga trga i ondje ponosno parkirao svoj Ferrari
Vidi originalni članak

Firentinska policija kaznila je američkog turista s 470 eura globe jer se u ponedjeljak dovezao svojim Ferrarijem na poznati trg Piazzu della Signoriju u povijesnome središtu grada, pišu talijanski mediji.

43-godišnji je muškarac vozio pješačkom gradskom zonom jednosmjernom ulicom Dei Gondi u suprotnom smjeru kojom je stigao do glavnoga trga i ondje ponosno parkirao svoj Ferrari.

Auto registriran u Švicarskoj

Mediji pišu da je vozač sportskog automobila registriranog u Švicarskoj imao američku vozačku dozvolu, ali ne i međunarodnu, kao ni službeni prijevod dozvole, u skladu sa zakonom.

TRAŽE OTKUPNINU Ferrari na meti hakera

Kaznu u iznosu od 470 eura turist je platio na licu mjesta. U nju su uračunati parkiranje u pješačkoj zoni, vožnja u suprotnom smjeru jednosmjernom ulicom i neispravnost vozačke dozvole.

Prije dva mjeseca američki je turist kažnjen s 500 eura globe jer se unajmljenom Fiat Pandom provozao znamenitim firentinskim mostom Ponte Vecchiom koji datira iz 1345. godine.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • živila Hrvatska ŽIVILA! 22.03.2023.

    šta kaznili platili mu za promociju...ipak je to njihov drlog od avta...

  • gnjus007 22.03.2023.

    500e kazne za vozača ferarija?? sad će morat jest paštetu mjesec dana.

  • zutizgzg 22.03.2023.

    sta vi reklamirate i onda se svi cudimo kada su djeca sizofrena,bezvoljna,anemicna,agresivna.....novinari najebat cete kad tad

Komentiraj...
Vidi sve komentare