To je to što me zanima!

Anđeo čuvar spasio mladiću život u prometnoj nesreći?

Kao i toliko puta prije, video neće ponuditi odgovor oko kojeg će se baš svi složiti, ali se mora priznati da je zanimljiv. Jeste li imali i vi slično iskustvo? Pišite nam!
Vidi originalni članak

Što je to što stoji u oblaku prašine na snimci? Anđeo čuvar? Pareidolija? Sjena nekog čovjeka kojeg se ne vidi u kadru? Pitanja su to koja muče zainteresirane za paranormalne fenomene. 

Video star dva tjedna unatrag 24 sata se proširio na brojnim blogovima te tematike, pa je donosimo kako bi i vi mogli steći sud. Vlasnik snimke ne navodi gdje je ovo snimljeno (sudeći prema TV prilogu riječ je o Brazilu), međutim, u par je rečenica prepričao okolnosti.

Mladić (24) u automobilu je pokušao zaobići konje na cesti, no u tome nije uspio te ga je udarac odbacio u suprotnu traku (iz videa je izrezano kako pogađa jadnu životinju) .

Uspio se zaustaviti neposredno prije udarca u zid te je prava sreća da je bilo tako jer bi najvjerojatnije ostao na mjestu mrtav. Je li neobična figura u oblaku prašine imala nešto s tim? S obzirom na okolnosti, neki vjeruju da jest. Što vi kažete na to?

Pišite nam na reporter@24sata.hr. 

Idi na 24sata

Komentari 381

  • ŽeljkoRebić 24.11.2012.

    Slažem se sa john smithom.

  • ssivak1 01.11.2012.

    prošle godine idem rano u jutro liječniku i oko 400m od kuće prođe me jedan escorti ispred njega je desni zavoj,oko 100m ravno i lijevi zavoj(oba po90 st. na izlazu zavoja 2-3 m od ceste je A stup i auto između. zvuk ne mogu opisati samo mogu "cviljenje" lima o drvo,.dok sam ja došao do auta čovjek je izašao na zadnja vrata. samo je psovao. došli odmah susjedi s traktorom izvukli ga u rikverc i na cestu. čovjek pita koliko košta,sjedne za volan upali i vrati se natrag odakle je i došao. sve skupa je trajalo manje od 10 min. auto je izgledao" smiješno" bez retrovizora i" poravnatih" blatobrana.

  • enigma001 01.11.2012.

    Mogu samo reći iz osobnog slucaja,oko 01:00 zaspao za volanom,sa oko 140 udario u kanal,odbio se automobil,te zavrsio u cupriji,te me izbacilo na cesti!U isto vrijeme nikoga nije bilo na suprotnoj strani,tek nedaleko jedna prijateljica ,koja je slucajno isla iz izlaska i vidjela sve te me nasli u zanesvjescenom stanju progutanoga jezika,te mi pruzili pomoc!To mogu nazvati andjelom cuvarom,jer bih sad bio na onome svijetu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare