To je to što me zanima!

Argentina: Vjenčali se HIV pozitivni homoseksualci

Argentinski homoseksualci oženili su se u Tierra del Fuego, pokrajini na jugu zemlje zato što su ih svagdje drugdje odbili. Obojica su HIV pozitivni...
Vidi originalni članak

Homoseksualci Jose Maria Di Bello (40) i Alex Freyre (39) vjenčali su se na maloj ceremoniji u pokrajini Tierra del Fuego u južnoj Argentini. Par se upoznao na konferenciji o HIV-u. Obojica su pozitivni. Svagdje drugdje su ih odbili. Postali su prvi gay par koji se vjenčao u Latinskoj Americi. Argentina se ne izjašnjava o homoseksualnim brakove, nego su ostavili lokalnim vlasima da odluče žele li ili ne žele vjenčati parove.
- Gay vjenčanje je važan napredak u ljudskim pravima i društvenom uključivanju. Jako smo sretni što se ovo dogodilo baš u našoj državi - rekla je guvernerka države Fabiana Rios.
Među uzvanicima je bio i predstavnik vladine agencije protiv diskriminacije. Nazvao je vjenčanje 'povijesnim'.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sunsurfer 31.12.2009.

    @mania .... zapamti garantirat mozes samo za sebe i nikog vise, a to sto i kako ce seksualno upraznjavati tvoji klinci ovisi samo o njima... normala je relativan pojam i iznad svega subjektivan... nadam se da sam ti donekle objasnio... ne brini i nemoj biti fobican, pa nitko te ne ugrozava... btw, bebe se radjaju s dava straha: strahom od buke i strahom od pada... izlaze iz zasticene utrobe, pa je to i logicno... ostali strahovi se usvajaju kroz zivot ma kako nerealni bili... nadam se da sam ti donekle pomogao,a drago bi mi bilo da jesam :)

  • barkley 30.12.2009.

    tako je mania

  • serpentine 29.12.2009.

    mania tko se slaze s tobom,grupica zadrtih ljudi..to su po tebi normalni ljudi...ocito imamo drukcije kriterije...jako mala i ogranicena skupina hellbilly-ja se slaze s tobom a ovi ostali koji se ne slazu su normalni tako da si ti i tvoja grupica u manjini....

Komentiraj...
Vidi sve komentare