To je to što me zanima!

Argentinska predsjednica: Svinjetina bolja od Viagre!

Cristina Kirchner tvrdi da svinjetina može začiniti ljubavni život bolje od Viagre. Testirala je teoriju sa suprugom Nestorom, bivšim predsjednikom...
Vidi originalni članak

Argentinska predsjednica Cristina Kirchner tvrdi da svinjetina može začiniti ljubavni život bolje od Viagre. Tvrdi da je svoju teoriju testirala sa suprugom Nestorom, bivšim predsjednikom.
- Svinjetina poboljšava seksualnu aktivnost - rekla je poslovnim ljudima u predsjedničkoj palači. Tema sastanka bila je cijena svinjetine, a predsjednica je napomenula kako je ta činjenica vrlo bitna. Tvrdi da je svinjetina kod njezinog muža izazvala 'impresivne' rezultate.
- Bili smo dobre volje cijeli vikend - rekla je predsjednica.  

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gec56 30.01.2010.

    Ako je u testiranju koristila svinjsku nogicu.

  • bosnia_80 29.01.2010.

    jadan je onaj ko se uzda u viagru, svinjetinu, tartufe, med, orahe ili bilo šta drugo... pravoj alatki nije potrebno ništa više od žene :) .. a sad što slaboj kiti i dlaka smeta, to je druga priča :P

  • Bili Joso 29.01.2010.

    Argentinska predsjednica Cristina je potpuno u pravu kada kaže da je svinjetina bolja od Viagre. Od mlade svinjetine diže se kita. Čovjek bude vesel i uspaljen. Žene budu uzbuđene, slatkoriječive i ljubazne. Ja sam se u to uvjerio još prije dvadeset godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare