To je to što me zanima!

Baka kupila šljokičaste tange: 'Misle da sam jako nevaljala...'

Unuka je baki pomagala okititi drvce prozirnim kuglicama u kojima je bila ljubičasta tkanina. Zaintrigirale su je pa ih je išla otvoriti da vidi sadržaj i pronašla - seksi donje rublje
Vidi originalni članak

Božićno drvce jedne bake iz Irske postalo je totalni hit na internetu nakon što je njezina unuka otkrila da su u novim kuglicama koje je kupila - šljokičaste tange!

Unuka Alex baki je nedavno pomagala okititi drvce prozirnim kuglicama u kojima je bila ljubičasta tkanina. Zaintrigirale su je pa ih je išla otvoriti da vidi sadržaj i pronašla seksi donje rublje. 

- Moja baka ima 74 godine i kupila je ove ukrase. Kada sam kitila drvce shvatila sam što zapravo kriju, ljubičaste tange od svjetlucavog materijala. Želim vam nestašne praznike - našalila se Alex na Twitteru.

I baka je imala nešto za reći u svoju 'obranu'. 

- Čovjek u trgovini je sigurno mislio da sam jako 'nevaljala' kad sam kupila šest komada - kaže baka koja je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama. Neki su kroz šalu komentirali kako je baka dobro znala što kupuje...

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 17.12.2017.

    opasna je hahaha

  • 17.12.2017.

    74 godine, baka...hm,..znam da je nama to tesko zamisliti/da su nase bake bile bas takve "nevaljale" kao sto smo mi danas, ali jesu...sigurno! :)

  • Mthesecond 17.12.2017.

    Bude joj baka otela dečka...Nek je se pazi,nek je drži na oku..Hahaha...Ovo nije slučajno,baka se raspomamila pod stare dane :))) Poručuje da nije još za otpis...Hahaha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare