To je to što me zanima!

Baka Slava iz Srbije ima 117 godina i najstarija je na svijetu

Žena iz Beograda rođena je 10. lipnja 1894. godine, a svoju dugovječnost pripisuje čašici rakije svakog dana i mentol bombonima. Živi sa svojom kćeri (83) i unukom
Vidi originalni članak

Slava Ivančević iz Beograda je sa svojih 117 godina najstarija žena na svijetu. Točan datum njenog rođenja otkrili su tijekom nedavnog popisa stanovništva u Srbiji te se ispostavilo da je dvije godine starija od Bessie Cooper i Marije Gomez koje se sa 115 godina "bore" za titulu najstarijeg čovjeka na svijetu. Baka Slava inače je rođena 10. lipnja 1894. godine u Bihaću, a izbjeglica je iz BiH, javlja Kurir-info

U Beogradu živi zajedno sa svojom kćeri (83) i unukom. S novinarima nije htjela puno pričati jer je potresena gubitkom sina (90). Istaknula je kako nikome ne želi da nadživi svoju djecu.

Pitali su je i kako je doživjela toliku starost, a ističe kako je recept jako jednostavan.

- Čašica rakije dnevno i mentol bomboni - otkrila je baka Slava. Njezina unuka rekla je kako baki Slavi svi žele pomoći od kada se pročulo koliko godina ima, ali nikoga ne žele primati.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bobolukin 01.12.2011.

    ma slavka moja, kolko ti je "Pionir" iz subotice platio da im reklamišeš negro bombonu????

  • Nevaa x3 14.11.2011.

    Tajna dugog zivota: ' ku**e, janjetinja i Vucoo '

  • lord5 05.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare