To je to što me zanima!

Bakica (87) nagazila 'do daske' pa demolirala shopping centar

Anonimna je gospođa htjela autom krenuti 'u rikverc', no zbunila se, te 'pod punim gasom' prema naprijed ušla u hodnik shopping centra u Queenslandu u Australiji
Vidi originalni članak

Snimka s nadzorne kamere iz shopping centra prikazuje automobil koji kroz zatvorena staklena vrata ulazi u centar te nastavlja vožnju nekakvih dvadesetak metara, do zabijanja u zid. Posjetitelji centra su se pritom bacali u stranu kako ne bi završili pod kotačima Golfa.

Iako su mnogi sigurno 'na prvu' pomislili upravo to, u pitanju ipak nije poludjeli vozač već zbunjena 87-godišnjakinja koja je u petak slučajno pritisnula papučicu gasa misleći da će automobil krenuti unatraške .

Nasreću, nitko u cijeloj priči nije teže ozlijeđen, a i starica se izvukla s tek nekoliko površinskih ogrebotina. Nesreće se od šoka ne sjeća. Čini se kako je vrijeme da, s obzirom na godine, odustane od upravljanja motornim vozilima. Policija Queenslanda potvrdila je da je nesreća vrlo lako mogla završiti s jednom ili više ljudskih žrtava.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • dukii5 14.07.2015.

    jel i ona imala vibrator u gaćicama ko ova iz drugog čkanka…?

  • Toco1980 28.06.2015.

    VW golfovi s ručnim mjenjačem imaju nezgodni rikverc kojeg je lako promašiti... Rikverc je na istom mjestu kao i prva brzina, ali da bi ubacio u rikverc potrebno je čitavu polugu mjenjača pritisnuti prema dolje, i zatim je gurnuti kao da se ide "ušaltati" u prvu brzinu...

  • liliana 28.06.2015.

    87 godina i vozi auto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare