To je to što me zanima!

Banka sperme nudi 'vjerne' kopije glumaca i sportaša

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ako ne možete imati muškarca iz snova, možete naći pristupačniju kopiju. 'Celebrity ' banka stvara bebe nalik popularnim glumcima i sportašima...
Vidi originalni članak

Američka banka sperme California Cryobank tvrdi da ima donore koji nalikuju Bradu Pittu, Davidu Beckhamu, Russellu Croweu, Benu Afflecku, Hugh Grantu, Benu Stilleru i Danielu Radcliffeu. U ponudi imaju više od 100 glumaca i sportaša. Donori nisu imenovani niti je moguće vidjeti njihove fotografije. Prema američkom zakonu, moraju ostati anonimni. Umjesto slike i imena banka daje detaljan opis visine, građe i boje očiju donora. Međutim, California Cryobank, jedna od najvećih američkih banki sperme, dosjetila se kako vjernije dočarati.
- Stavimo fotografiju na veliki ekran i zajedno raspravljamo na koga najviše liči - glasnogovornik Scott Brown objasnio je kako se odlučuje o sličnosti.
Ipak, ne mogu garantirati da će beba izgledati baš kao ta hollywoodska zvijezda.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • real 18.10.2009.

    ma kaj ce vam to, idite u banju za nerotkinje, tamo ima strucnjaka, a najbolji kvalitet je kad se dela s uzitkom a ne ono vjestacki s spricem..

  • Gara 18.10.2009.

    ebeš to...nema bolje kad te safata naš obični šljaker,,, a ne ove flaširanie smrznute pičkaste uzorke što ih je izd.ko tamo neki što navodno liči na tamo nekog poznatog,,,pih koji je to užitak da mi je znati...a cjena lele....

  • brkan1 18.10.2009.

    Lijep ko slika ,ma još ljepši od slike, doniram spermu i gratis ugradnja , vršim osobno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare