To je to što me zanima!

Barack Obama će razotkriti tajne dokumente o NLO-ima?!

Sam kraj drugog i posljednjeg predsjedničkog mandata Baracka Obame moglo bi obilježiti razotkrivanje dokumenata o spoznajama o izvanzemaljskim vrstama, tvrde neslužbeni izvori...
Vidi originalni članak

Barack Obama je 'blizu razotkrivanja revolucionarnih saznanja o NLO-ima i aktivnostima izvanzemaljskih vrsta', piše britanski Mirror. Učinit će to, tvrde neslužbeno anonimni i poneki imenovani izvori, pred sam kraj svojeg mandata i to pod pritiskom predizbornog obećanja Hillary Clinton da će učiniti isto ukoliko postane predsjednica SAD-a. 

U to vjeruje i Stephen Bassett, izvršni direktor Paradigm Research Groupa koji smatra da će nakon Obame nešto slično učiniti i britanski premijer David Cameron

Bassett inače za to u Bijeloj kući lobira već 20 kodina i kaže kako je 'iznimno uzbuđen' što smo na 'samom rubu' velikog razotkrivanja tajnih informacija koje vlada SAD-a ima o izvanzemaljskoj aktivnosti na Zemlji. 

- Bit će to jedna od najvažnijih vijesti ikada objavljenih, uvjeren je Bassett. 

- Siguran sam 85% da će Obama to učiniti i da će njegovim stopama nakon toga krenuti i britanski premijer, izjavio je. 

Hillary Clinton je o važnosti transparentnosti u slučaju izvanzemaljske aktivnosti pričala u showu Jimmyja Kimmela prije nekoliko mjeseci, a isto je kasnije ponovio i voditelj njene kampanje John Podesta. 

- Voljela bih dobiti uvid u te dokumente i što veći broj njih dati na uvid javnosti, rekla je tada. 

- Ukoliko nema ničega, to moramo reći ljudima. Ukoliko nečega ima, to moramo podijeliti u slučaju da ne narušuje nacionalnu sigurnost, zaključila je u emisiji te zapravo razočarala mnoge entuzijaste koji sada smatraju da će, ukoliko dođe do objave, objavljeni biti samo relativno nevažni i beingni dokumenti koji opet neće dati odgovor na desetljeća pitanja, glasina i spekulacija. 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • tuti fruti 11 29.05.2016.

    I englezi bi trebali razotkriti arhivu o blajburgu !

  • jluci82 28.05.2016.

    Posjete vanzemaljaca-"pojava" za osobe bujne mašte i nižeg kvocjenta inteligencije

  • _Varešak_ 26.05.2016.

    Živi bili pa vidjeli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare