To je to što me zanima!

Barunica tuče bezobrazne bicikliste svojom torbicom

Prolazeći kroz prometnu gužvu, biciklist je vjerojatno mislio da se izvukao bez kazne kada je prošao kroz crveno i umalo srušio stariju gospođu
Vidi originalni članak

Ta starija žena nije bilo tko, već barunica Sharples (84). Nije ni reagirala kao sve druge bakice u takvoj situaciji. Naime, ona je, nakon što ju je bezobrazni biciklist umalo srušio, potegnula za svojom torbicom i opalila ga po glavi.
- Žalim jedino što ga nisam lupila jače - priča nemilosrdna plemkinja. Dodala je kako su njeni sugrađani na dva kotača postali sve zlobniji i nepažljiviji prema pješacima.
- Ne paze kuda se voze. Ne gledaju ni pješake, ni automobile, ali ni crvena svjetla na semaforu - kaže barunica. Priznala je kako su je tri puta do sada skoro srušili biciklisti na ulicama Londona. Ona predlaže da se i za bicikle uvede obavezna registracija kako bi lakše identificirali opasne vozače.
- I dan poslije sam jednoga opalila torbom. Bilo bi dobro da što prije uvedu zakon koji će ih obuzdati - završava odlučna barunica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lety 16.01.2008.

    samo da ne ponese ciglu u torbi

  • perman111 16.01.2008.

    Opasna baba! Ne bi je volio srest u podne, a kamoli u ponoć.... brrr... em se prestrašiš kako je gadna, em te može opandrčit torbicom

Komentiraj...
Vidi sve komentare