To je to što me zanima!

Beogradske sobarice u panici jer su u gradu čelnici MMF-a?

Sobarice elitnog hotela Hyatt navodno već danima ne mogu mirno spavati. Kako prenosi Alo, razlog tome je posjet članova delegacije MMF-a Beogradu
Vidi originalni članak

Članovi delegacije MMF-a prije dva dana su došli u Beograd zbog pregovora sa srpskim vlastima, a sobarice elitnog hotela Hyatt u kojem su odsjeli su navodno cijelo vrijeme u panici, tvrdi Alo. Zaposlenik hotela je za srpski Alo komentirao kako su članovi delegacije MMF-a već i ranije odsjedali u njihovom hotelu, ali nakon vijesti da je bivši čelnik fonda silovao sobaricu u New Yorku, njihove zaposlenice ne mogu mirno spavati. 

Kako bi spriječili moguće incidente, vlasnici hotela su za čišćenje soba članova delegacije zadužili starije sobarice. Ističu da su sve njihove sobarice mlade i lijepe, ali dok borave važni gosti, za njihove sobe se brinu starije zaposlenice. Čak su se i stručnjaci oglasili te ističu da je strah sobarica opravdan, jer, kako tvrde, moćni muškarci samo silovanjem mogu zadovoljiti svoje maštarije. Ipak, hotel Hyatt se nije službeno očitovao o 'strahu i trepetu' svojih sobarica.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nlukac11 23.05.2011.

    naučene su one da beže - prema ...

  • hypo 21.05.2011.

    hahaahahahaaaaahahahaa bjež'te žene bit ćete je..bene

  • krkanmali 21.05.2011.

    hahahahaha mogli su im preventivno jos na aerodromu staviti nakurnjake hhahahhaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare