To je to što me zanima!

Bez guranja, gužve i tučnjave: Psi mirno čekali u redu za hranu

Nakon što su volonteri postavili dozator za pseću hranu u gradu Kramatorsku na istoku Ukrajine, psi su odmah shvatili što im je činiti. Prolaznici ne mogu vjerovati svojim očima kad ih vide u savršenom redu
Vidi originalni članak

Nikad nisam vidio ovako nešto. Jučer smo postavili stanicu za hranjenje raseljenih kućnih ljubimaca u Kramatorsku (uz vašu podršku). Jutros su ukrajinski psi čekali u redu za hranu, napisao je filmski producent Nate Mook.

Ni on ne može vjerovati prizoru kojeg je zatekao na ulici u gradu Kramatorsku na istoku Ukrajine. Na fotografiji koju je objavio na Twitteru psi pristojno stoje u redu i čekaju svoj red za jelo.

- Bez guranja i gužve. Bez tučnjave. Svi samo pristojno čekaju svoj red - primijetio je jedan korisnik Twittera ganut prizorom. Osim pasa, po besplatni obrok do hranilice svraćaju i mačke. 

Mook je jedan od volontera koji rade na spašavanju životinja na ukrajinskim bojišnicama i pomažu im da dođu na sigurno. Osim kućnim ljubimcima, pomogao je i rakunima kojima je sagradio sklonište u ratom razorenoj zemlji. Nedavno je pomogao dostaviti preko 200 kilograma donirane hrane u utočište za kućne ljubimce u Svjatohirsk.

POGLEDAJTE VIDEO: TKO JE KRIV?

Idi na 24sata

Komentari 2

  • STorm5 25.10.2022.

    Pametniji i kulturniji od većine ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare