To je to što me zanima!

Mama vam sigurno nije rekla da su za planinu bolje japanke!

Visoke temperature, ljeto, veliki broj turista, veliki broj akcija HGSS-a... poštujte prirodu, ne krećite se bez dovoljne količine vode i primjerene odjeće i obuće, poručili su iz HGSS-a
Vidi originalni članak

Kako bi apelirali na što više ljudi, pripadnici HGSS stanice u Gospiću objavili su na svom Facebook profilu. 

- Visoke temperature, ljeto, veliki broj turista, veliki broj akcija HGSS-a... poštujte prirodu, ne krećite se bez dovoljne količine vode i primjerene odjeće i obuće...čuvajte sebe i druge a mi ćemo se sami za sebe pobrinuti! Ukoliko nas trebate, a bolje ne - zovite #112 - piše u njihovoj objavi. 

GSS NA TWITTERU 'Spustili' su bahatim vozačima: 'Time svima dokazujete vaš IQ'

Uz objavu su stavili i kolaž fotografija. Na jednoj od njih piše: "Volonteri Hrvatske gorske službe spašavanja tu su da vam besplatno pomognu i izvuku vas iz najtežih mogućih situacija. Jedino što od vas očekuju jest da im dodatno ne otežate posao vlastitim neodgovornim ponašanjem." 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 31.07.2018.

    svake godine isto oni misle da su planine sigurne,svake godine problemi s turistima...

  • Amanitta 31.07.2018.

    Volim se pjeniti 😋. No moje mišljenje je da je daleko veći postotak "spašenih" muškaraca, u odnosu na žene. Žene su inteligentnije i bolje procjenjuju rizik. No bilo kako bilo.....bitno je da se čovjeku pomogne!

  • Amanitta 31.07.2018.

    Vrijeđate mame. Dajte statistički podatak koliko je "spašenih" muških a koliko žena. Žena, a pogotovo mama je ko kobac. Razmišlja 10 koraka unaprijed. I ona će zadnja izborom i mišlju dovesti obitelj u opasnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare