To je to što me zanima!

'Bila je prestravljena': Kiwi su ostavili u šikari pod smećem

Valentina je odvela štene kod sebe te se brine o njoj. Nazvala ju je Kiwi, a u utorak je štene prvi put spavalo u toplom krevetu. Dodaje kako se nada da će Kiwi biti u redu za nekoliko dana
Vidi originalni članak

Valentina Lazarić u utorak je spasila štene hrvatskog ovčara. Netko ga je ostavio u šikari pod smećem u Frkljevcima kraj Pleternice. Ondje ju je spazio jedan mještanin.

- Psa je hranio jedan susjed, no odlučila sam ga spasiti. Tamo ima puno smeća, a ondje je bila dva tjedna. Bila je prestravljena kad sam je spasila - rekla je Valentina.

Odvela ju je kod sebe te se brine o njoj. Nazvala ju je Kiwi, a u utorak je štene prvi put spavalo u toplom krevetu. Dodaje kako se nada da će Kiwi biti u redu za nekoliko dana, a onda će je pokušati udomiti.     

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 24.02.2018.

    Kakav lopov,mrak je!!!

  • Bljah 23.02.2018.

    U ovoj zabiti di ja živim još uvijek ima ljudi koji će bez problema priznat da utapajju mačiće i neće vidjet nikakav problem u tome.. želim da takvi i takav mentalitet konačno izumre..

  • Bljah 23.02.2018.

    Hvala bogu pa je društvo napredovalo barem u nečemu, a to je da se povećala svijest o zaštiti bespomoćnih životinja, i da se zlostavljači trebaju i ne samo prozivati nego i kažnjavati

Komentiraj...
Vidi sve komentare