To je to što me zanima!

Bistra kao mulj: Ukrala iPad pa se njime slikala i otkrila žrtvi

Kradljivica naprosto nije izdržala a da se aparatom ne slika, međutim previdjela je jedan po nju fatalan detalj - da aparat sve pohranjuje na spremnik i šalje vlasniku...
Vidi originalni članak

Zasad još uvijek nepoznata djevojka ukrala je Amerikancu Allenu Engstromu iPad tijekom leta iz Phoenixa u Denver, no budući da je uključila aparat, ali ne i mozak, vjerojatno će vrlo brzo biti uhićena.

Naime, kradljivica nije izdržala a da se aparatom ne slika, no previdjela je jedan po nju fatalan detalj - da aparat sve fotografije pohranjuje na spremnik, pa potom objavljuje na Facebook profilu vlasnika (opcija koju mnogi imaju uključenu).

Tako je Engstrom neočekivano dobio priliku vidjeti lice lopuže, pa je proslijedio policiji i medijima. 

Naravno, pitanje je trenutka kada će mu netko dojaviti njezin identitet, a pokušat će pomoći i policija programom koji raspoznaje lica.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • antlas 17.03.2013.

    Glupan ...kako sam kaže sam ga je ostavio na avionu uopće nije sigurno dali ga je ukrala, možda ga je ostavio na sicu i zaboravio..mislim...a ako ga nije ukrala nevidim razloga zašto bi mu ga uopće i vraćala. Da ima sto naljepinca po njemu čiji je. Gle nek pazi na stvari. Kako kažu finders- keepers. Tko ga jb...

  • BrankoVišak 17.03.2013.

    jadnica uskoro če znati da se krađa ne isplati

  • sunshine91 16.03.2013.

    koja glupača...

Komentiraj...
Vidi sve komentare