To je to što me zanima!

Bivši beskućnik dobio je 24 milijuna kuna na lutriji

Kuhar zaposlen u hostelu koji ga je primio nakon što je ostao bez kuće i posla, pogodio je svih šest brojeva na lutriji i dobio 24 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Herbert Plant (49) iz Blackpolea (Worcester, Velika Britanija) s 24 milijuna kuna koje je osvojio na lutriji planira kupiti auto i otplatiti hipoteku sinu koji je nedavno kupio kuću i drugom sinu osigurati dom. Nastavit će raditi kao kuhar u hostelu St. Paul Hospice gdje su mu pomogli kad mu je bilo najteže u životu nakon što je izgubio dom i posao. Kad je saznao da je dobitnik, činilo mu se nestvarno. Kolege s posla u nevjerici su mu čestitale. Tek kad su se dojmovi slegnuli, nitko nije krio oduševljenje. Plant će uzet nekoliko slobodnih dana da odluči što će s dobitkom. Siguran je jedino da će si priuštiti putovanje na utakmicu na stadion Elland Road na utakmicu omiljene nogometne momčadi Leedsa.
- Mlađi sin Jamie predosjećao je da će se dogoditi nešto lijepo. Nije znao reći što, ali drago mi je da se obistinilo - rekao je.
Rastavljeni Plant nasumce je izabrao dobitne brojeve: 15, 20, 22, 34, 37 i 39. Zamolio je starijeg sina Richarda (24) da u lokalnoj trgovini kupi namirnice i usput provjeri listiće.
- Nije ga bilo više od jednog sata. Počeo sam se brinuti, ali onda je uletio u kuću vičući da sam dobio. Rekao sam mu da se ne šali. Buljio sam sat vremena u nevjerici. Nisam mogao vjerovat - dodao je sretni dobitnik.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Jordana 04.06.2008.

    Ko je sritan i van WC-a govno nađe... :D Ipak drago mi je da nije opet lova na lovu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare