To je to što me zanima!

Bizaran i pomalo jeziv talent: Dječak izbacuje oči k'o od šale

Nikad nisam posjetio okulista, Bog mi je dao dar za moje oči pa smatram da sigurno i pazi na njih, kaže dječak koji je spreman napasti Guinessovu knjigu rekorda. S ovakvim talentom, zašto ne...
Vidi originalni članak

Svakodnevno nas na internetu oduševljavaju, nasmijavaju i zgražaju ljudske mogućnosti i talenti. Ovo je jedan od onih koje je teško svrstati u neku od navedenih kategorija.

Ahmed Khan, 14-godišnji dječak iz Pakistana, ima nevjerojatan talent. Naime, doslovno izbacuje oči iz očne duplje i to za 10 milimetara. Školarac je svoj dar otkrio prošle godine sasvim slučajno.

- Nešto sam radio i dotaknuo si oči, kad su očne jabučice iskočile van. Pomislio sam da se oko oštetilo, ali ubrzo sam shvatio da nema nikakvih ozljeda, priča Ahmed. Zatim je probao isto i s drugim okom, a kad je vidio da je rezultat isti shvatio je da ima jedinstveni dar.

Iako je u svojoj školi postao popularan, tvrdi da ga se dosta učenika boji.

- Misle da će mi oči ispasti u ruke pa bježe od mene, čak se i djevojke boje, nastavlja priču dječak. Idući cilj je ulazak u Guinnessovu knjigu rekorda, a trenutni rekord u ovoj nadasve bizarnoj kategoriji je 12 milimetara, piše Daily Mail. Što je još zanimljivije, drži ga 40-godišnja žena, a Ahmed je siguran da će oboriti taj rekord.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • jluci82 06.02.2017.

    Ima pogled kao Severina poslije nanalnog keksa.

  • Cukrena 04.02.2017.

    Uhh ovog se prestrašiš i u sred dana..

  • glinac 03.02.2017.

    Nije to jedinstven dar. Ima i ona zenska iz amerike sto je bila kod Opre zbog toga. Informirajte se prije nego odvalite glupost

Komentiraj...
Vidi sve komentare