To je to što me zanima!

Bizarna reklama za izdajalicu: 'Nemojte se osjećati kao krava'

U reklami žene plešu oko nekoliko krava u kadru i u rukama nose pumpe za mužnju pa su, očekivano, prve reakcije na bile da proizvođač uspoređuje dojilje s kravama muzarama
Vidi originalni članak

Mame koje doje svoje bebe, često su suočene s prijekim pogledima i primjedbama kao da bi se nečeg trebale sramiti kad u javnosti svojoj djeci daju sisati. No pojavila se bizarna reklama za pumpu za dojenje marke Elvie iz koje tvrde da je prijenosna pumpa za dojilje 'tiha i diskretna'. U reklami glavnu ulogu imaju žene koje plešu oko nekoliko krava u kadru i u rukama nose pumpe za mužnju pa su, očekivano, prve reakcije na reklamu bile da proizvođač uspoređuje dojilje s kravama muzarama. 

Reklamni spot objavljen je na Facebook stranici tvrtke Elvie uz slogan: 'Tijekom izdajanja ne biste se smjele osjećati kao krava muzara!'. 

- Ovo je prva tiha izdajalica na svijetu! Presjecite cijevi i zapjevajte: ovo nije vime, ovo su moje grudi! - poručuje vesela reklama koja je na društvenim mrežama izazvala zgražanje, najviše dojilja. 

- Zašto bi se dojilje trebale osjećati poput krava?! Pa i druge životinje, poput tigrica ili gorila također doje svoju mladunčad - neki su od komentara. 

POGLEDAJTE VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 02.10.2018.

    kakva je ovo reklama lol

  • Sve je propalo, izgubilo sjaj 02.10.2018.

    Svaka majka je svjesna da se aludira na konkurenciju sličnih električnih izdajalica. Ja mislim da je reklama uspjela u svojoj svrsi čemu ona i služi. Ako se dojilja osjeća ili se želi osjećati kao krava je njezin problem, zar ne? Ipak će na kraju vidjeti finalan proizvod koji mi se čini odličan.

  • 02.10.2018.

    U 21 stoljecu je svijet u dilemi u vezi dojenja. Danas je rat prirodniji i prihvatljiviji od dojenja. Nije ni cudo da onda kojekakvi kreativci zbog novca dolaze do ovakvih ideja. I tko je kriv? Opet narod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare