To je to što me zanima!

Bliski susret: Plivao leđno pa nije ni vidio tko ga promatra

Na Rtu Kamenjak u uvali Kolumbarica pokraj Pule plivač nije ni bio svjestan da se susreo sa Sredozemnom medvjedicom i to zato što je plivao - leđnom tehnikom
Vidi originalni članak

Na Rtu Kamenjak u uvali Kolumbarica pokraj Pule jedan plivač nije ni bio svjestan da se susreo sa Sredozemnom medvjedicom, javlja Regional Express.

Iako ukazanje Sredozemne medvjedice u pulskom akvatoriju više nije toliko rijetka pojava i sve je više sretnika koji su imali priliku uživo vidjeti „morskog čovika" ovaj plivač će vjerojatno ostati razočaran kad sazna da joj je bio tako blizu. 

Možda će drugi puta ipak promijeniti plivačku tehniku.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • gđa78 16.08.2013.

    a e,zato ja ne plivam tak daleko,samo malo mi mora falit tla pod nogama,a i onda se naježim kad ne vidim šta je ispod...brrr...što da naleti kakvo čudovište pa da ga splašim??! ha? ha? jel bi to bilo lijepo od mene?! e pa da,ne bi!!

  • Budimorealni_1 16.08.2013.

    Ovo van je fatamorgana

  • ronchi 16.08.2013.

    Bojim se ja sa našu medvjedicu......da joj se ne dogodi na nabasa ne nekog nadobudnog čeha ili poljaka pa da je nastrijele....sjećam se jedne godine na Fratarskom otoku je ljetovala grupa čeških ronilaca i jedan od njh,idiot, nastrielio delfina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare