To je to što me zanima!

Blizanke potrošile 250.000 $ na operacije pa se predomislile

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Anna i Lucy DeCinque su požalile što su uništile svoj prirodan izgled i sad ga pokušavaju vratiti jer ne mogu podnijeti količinu negativnih komentara koje dobivaju.
Vidi originalni članak

Jednojajčane blizanke iz Pertha, koje dijele čak i dečka, a potrošile su više od milijun i pol kuna na plastične operacije i zahvate kako bi bile što sličnije, kažu da im je dosta 'plastičnog' izgleda. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Anna i Lucy DeCinque su požalile što su uništile svoj prirodan izgled i sad ga pokušavaju vratiti jer ne mogu podnijeti količinu negativnih komentara koje dobivaju na internetu. 

BLIZANKE Nerazdvojne silikonske sestre: Zajedno se seksamo s dečkom

- Iskreno ne znamo zašto smo si to učinile. Žalimo zbog mnogo stvari, i da se možemo vratiti u prošlost, drugačije bismo postupile - kazale su sestre koje su odlučile ukloniti filere iz usana, ukloniti tetovaže obrva, koje su u potpunosti počupale te prestati ugrađivati ekstenzije u obrve i kosu, prenosi Daily Mail

UVRNUTO Blizanke imaju istog dečka, a planiraju i trudnoću zajedno

- Htjele smo imati sve najveće - rekle su ove 33-godišnjakinje koje su shvatile da su pogriješile. No, na Instagramu i dalje dijele fotografije i snimke sa kozmetičkih tretmana, tako su nastavile ići na lasersko uklanjanje dlačica i tretmane lica laserom... 

Sestre DeCinque već su godinama u mehaničarom Benom Byrneom s kojim se nadaju imati djecu, a žele biti trudne u isto vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • angelfish1 27.11.2018.

    Ne vidim nikakve promijene osim što su skinule umjetne trepavice. Fileri, umjetne grudi, silikon napumpane i botox sve ostalo, isto kao i dvije ružne i ne privlačne spodobe..

  • 27.11.2018.

    Mene podsjećaju na srpsku tenisačicu Jelenu Janković

  • Tetka1 27.11.2018.

    nije bolest sve sto boli ... ovo je odvratno

Komentiraj...
Vidi sve komentare