To je to što me zanima!

Bodhi: On je pas koji je postao velika zvijezda modnog svijeta

Bodhija su njegovi vlasnici počeli oblačiti iz zabave i nisu mogli ni sanjati da će se uskoro za njihovog psa pasmine 'Shiba Inu' boriti ponajveći modni magazini...
Vidi originalni članak

Dave Fung i Yena Kim svojeg su ljubimca počeli oblačiti jedne subote uvečer, iz čiste dosade. Fotografije su stavili na Facebook i naišli na fantastične reakcije. 

Zbog toga su Bodhiju odlučili otvoriti profil na Instagramu što je bio pun pogodak. Naime, Bodhi danas ima više od 145 tisuća 'followera'. S obzirom na rapidni rast popularnosti, njegovim se vlasnicima uskoro javio i GQ magazin, a nakon toga i brojni drugi časopisi i brandovi koji žele da neodoljivi Shiba Inu predstavlja njihovu najnoviju liniju. Da ne bi bilo zabune - u pitanju je odjeća za ljude. 

Njegovi vlasnici otvorili su mu i web sajt na kojemu uskoro planiraju započeti prodaju autorskih komada odjeće - ovaj put za pse. 

Idi na 24sata

Komentari 323

  • andrea kutina 18.10.2014.

    malo lici na milanovića

  • komentatorv3 15.10.2014.

    bas je simpa

  • koza2030 15.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare