To je to što me zanima!

Bogataš razbjesnio javnost i parkirao McLaren od 3 milijuna dolara u penthouse na 57. katu

Portelli je u svoj 39 milijuna dolara vrijedan penthouse u Melbourneu odlučio pospremiti tri milijuna dolara vrijedan McLaren. S obzirom da živi u  penthouseu na 57. katu, bio je to pravi pothvat
Vidi originalni članak

Mladi bogataš Adrian Portelli izazvao je bijes javnosti razbacivanjem novaca, piše Daily Mail.

Naime, Portelli je u svoj 39 milijuna dolara vrijedan penthouse u Melbourneu odlučio pospremiti tri milijuna dolara vrijedan McLaren Senna GTR. S obzriom na živi  penthouseu na 57. katu, morao je koristiti posebnu dizalicu.

Radnici su morali ukloniti nekoliko zidova i time mijenjati konstrukciju nebodera, no izvođač radova tvrdi da je cijeli projekt izveden na najvišem sigurnosnom nivou.

- To je automobil kojeg ne mogu registrirati za cestovnu upotrebu i samo skuplja prašinu u garaži. Odlučio sam ga staviti negdje gdje je sigurno - na 57 kat! Hvala svima koji su sudjelovali i što su omogućili da se dogodi ovaj apsolutno nadrealni trenutak - objavio je Portelli na društvenim mrežama.

Portelli je poduzetnik i multimilijunaš te zaljubljenik u automobile. Nazivaju ga još i Mister Lambo. Dolazi iz bogate obitelji koja je poznata u svijetu autoindustrije, a trenutno se bavi ulaganjima i prodajom nekretnina.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • global 20.05.2023.

    mogao je ugradit propeler i sam sletit na 57. kat

  • building_a_religion 19.05.2023.

    e moj "zaljubljeniku u automobile", pa ako nije za cestovnu vožnju možeš s njim na autodrom... ovako će skupljati prašinu u dnevnom. bezveze

  • Sunseeker 18.05.2023.

    Ehhhh da mi je tu pamet

Komentiraj...
Vidi sve komentare