To je to što me zanima!

Bolji je od Michaela Jacksona: Ulični plesač oduševio publiku

Ulični plesač iz Kalifornije je plesne pokrete Michaela Jcksona doveo do skroz nove razine. Oduševio je promatrače u Santa Monici plesom "Super Moonwalk"
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 6

  • cat_123 12.07.2012.

    svaka mu čast,ali bolji od Michaela Jacksona se nije rodio i nikad neće. Michael je bio i zauvijek će ostati pjevač neponovljivog glasa, nevjerojatnih plesnih pokreta, najveći dobročinitelj. NITKO NIKADA NEĆE BITI NI BLIZU KAO ON,A AKO MI NE VJERUJETE PITAJTE PREKO 50 MILIJUNA NJEGOVIH FANOVA DILJEM SVIJETA ( TO SU SAMO ONI KOJI SU REGISTRIRANI NA FACEBOOK-U) I close my eyesJust to try and see you smile one more timeBut it’s been so long now all I do is cryCan’t we find some love to take this away I LOVE U MICHAEL ♥ ♥ ♥ ♥‘Cause the pain gets stronger every dayHow can I begin againHow am I to understandWhen there’s nothing left to do but walk away....

  • ritamulice 10.07.2012.

    Zanimljiv clip , ALI NIŠTA SENZACIONALNO. Ma kakvi kotači u tenesicama, nije trik niti ništa sl. To je umjeće plesača koji ga izvodi, a ovaj performer NIJE PRVI koji ga izvodi. Inače takav Moonwalk je među prvima izveo poznati zabavljač i Popping plesač , MR.ANIMATION, http://www.youtube.com/watch?v=aOvZju-kcKs ,(pogledat 3.25) koji je to izvodio još početkom 90-tih na dance battlovima.

  • Niksa_1 09.07.2012.

    pa da normalno da ima kotace u tenisicama.....nemoguce je....al je dobro napravio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare