To je to što me zanima!

Boobstagram: Pokazuju grudi da se raku napokon presudi

Julien Glt Boobstagram je pokrenuo prije otprilike godinu dana, no ta je stranica do danas mnogima ostala nepoznata. Zato je snimio novi promotivni spot. Pogledajte
Vidi originalni članak

Francuz Julien Glt 'Boobstagram' je pokrenuo prije otprilike godinu dana. Na žalost, do danas se projektu pridružilo samo 13 tisuća ljudi, pa kako bi na njega skrenuo pažnju, u srijedu je objavio novi promotivni spot.

U videu možemo vidjeti kompilaciju slika s te stranice, odnosno poziv zainteresiranima da se pridruže.

- Isprva sam na tom blogu objavljivao samo svoje radove, no kada su mi počele stizati slike čitateljica, odlučio sam to pretvoriti u nešto korisno.

- Tako je nastao Boobstagram, danas posvećen borbi protiv raka dojke. Stranica nudi neke osnovne informacije o toj opakoj bolesti, na njoj je moguće i donirati novac, a u budućnosti namjeravam organizirati i razna događanja kako bi se prikupila značajnija financijska sredstva - istaknuo je Julien, čiji stranica živi pod motom 'pokazivati grudi   na internetu je dobro, ali je vašem liječniku još bolje'.

U akciji možete sudjelovati i vi potpuno anonimno, a sve što vam treba jest mobitel i malo dobre volje. Pogledajte u galeriji kako su to učinile brojne druge djevojke. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Stig 02.03.2013.

    ja cu si uslikat kobasu i prilog i poslat im to s ciljem borbe protiv globalnog zatopljenja.

  • user_253381 01.03.2013.

    nice !

  • Online_1 01.03.2013.

    Tits or gtfo

Komentiraj...
Vidi sve komentare