To je to što me zanima!

'Bože moj, koga i što sve danas puste u trgovinu...'

Tri su mladića iz Indiane osnovala internetsku stranicu s fotografijama iz robnih kuća Wal-Mart. Stranica ima mnogo posjetitelja, ali i kritičara
Vidi originalni članak

U kolovozu ove godine tri su mladića iz Indiane osnovala internetsku stranicu s fotografijama iz robnih kuća Wal-Mart. Andrew Kipple (23), njegov brat Adam (25) i prijatelj Luke Wherry (23) na ideju su došli kada su u Wal-Martu vidjeli ženu odjevenu kao striptizetu koja je nosila malo dijete, a ono je imalo pojas nalik na pseću uzicu. Okrenuli su se  ugledali muškarca koji je imao bradu kao ZZ Top. Bilo je to previše za njih. Pokrenuli su stranicu i zamolili svoje prijatelje da pošalju fotografije. Mislili su da stranicu neće vidjeti nitko izvan njihova društvenog kruga. Ipak, glas se proširio i broj posjetitelja je rastao, kao i broj fotografija. Mnogi ih i kritiziraju jer smatraju da narušavaju privatnost ljudi i ismijavaju ih zlobnim komentarima ispod fotografija.
- Ne poričemo da stranica ismijava ljude. Ali imamo granice. Ne rugamo se ljudima koji si ne mogu pomoći - kaže Adam.
Iz Wal-Marta, koji ima više od 4 200 trgovina u SAD-u i zaradi više od 400 milijardi godišnje, još nisu komentirali stranicu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • arrakeen 06.09.2009.

    i opet "novinar" koji ne zna razliku između bilijuna i milijarde u hrvatskom i engleskom jeziku... pregledava li itko tekstove prije nego se ovako blamirate??

  • nonana 06.09.2009.

    Zar mislite da je u našim centrima drugačije,isto je samo možda u malo blažem obliku.Fuj,odvratno,nekultura šopingiranja

  • martinmg42 06.09.2009.

    slika broj 2. mmmm :P najs girl

Komentiraj...
Vidi sve komentare