To je to što me zanima!

Bravo, Nargiz: Suce je izula iz cipela stasom i opakim glasom

I ne samo suce, jasno, Nargiz Zakirova je ovom izvedbom osvojila srca milijuna ljudi tijekom prošlotjednog nastupa u ruskom showu 'Glas'. Vjerujte, ovo vrijedi čuti...
Vidi originalni članak

Nargiz Zakirova rođena je u Taškentu 1971. godine, te je odrasla u iznimno cijenjenoj obitelji umjetnika. Njezin djed Karim je bio operni pjevač (bariton), a njezin ujak Farruk voditelj umjetničkog ansambla 'Yalla' i zamjenik ministra kulture Uzbekistana od 2002. do 2004.

Nargiz je 1995. godine s roditeljima, također glazbenicima, preselila u SAD, te danas živi u New Yorku. Udana je i ima troje djece, a u SAD-u zarađuje za život pjevajući po klubovima i restoranima.

Trenutačno nastupa sama, no sve se čini da tome neće još dugo biti tako. Poslušajte njezinu izvedbu hita 'Still Loving You' od Scorpionsa. Dajemo obećanje da vas neće razočarati.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • BlackBartBlues 13.10.2013.

    Žena je predivna i ima nenormalno dobar glas . Vidim neki od vas idu toliko daleko da osim vrijeđanja njenog izgleda sumnjaju cak i i njene majčinske sposobnosti , svašta si skučen mozak daje za pravo ! žena je strastvena . ima svoj stav , karizmu i siguran sam da bi bas zbog toga bila bolja majka od gomile vas zatucanih "čistunaca" ! Vecina vas bi ocito morala hodati kroz život sa okrenutim leđima prema svijetu (kao što je i smisao ovog žirija ) pa bi možda i progledali...

  • ariani 13.10.2013.

    Vau, koji glas, kao da slušam original pijesme..usto, je i lijepa žena...puno sreće, na dalje....

  • Taylor_1 13.10.2013.

    svaki put kad gledam najezim se.....jednostavno savrseno

Komentiraj...
Vidi sve komentare