To je to što me zanima!

Britanija: Pas smršavio 34 kilograma u godinu dana

Pretili labrador Rusty, čiji su vlasnici osuđeni za okrutnost prema životinji jer su mu dopustili da se udeblja do 74,2 kilograma, sada ima 40 kg
Vidi originalni članak

Britanska udruga za zaštitu životinja braći Dereku i Davidu Bentonu oduzela je psa u ožujku 2007. Braća su morala platiti kaznu od 3000 kuna te su dobili trogodišnju uvjetnu kaznu. Udruga je nakon 10 mjeseci Bentonima vratila psa pod uvjetom da nastavi mršaviti.
- Rusty (10) je napredovao ogromnim koracima, a sada mu možemo napipati i rebra. Život mu je konačno normalan. Bilo je trenutaka da nije mogao ustati na zadnje noge. Sada je mnogo sretniji i zdraviji pas. Nadam se da će takav i ostati - priča veterinarka Alex Wylie koja se brinula za njega posljednju godinu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_3240 24.01.2008.

    e kad bi i nase institucije bile ovako djelotvorne bilo bi super! neki dan ja setam psa i naletim na istu pasminu i pitam covika kad je pasu termin za ostenit se, a on mi odgovara ovo je muzjak, ima 7 mjeseci i onda jos nadoda da zasto je moj pas tako mrsav?!!! strava! jednostavno strava!

  • bronx77 24.01.2008.

    nisu za svakog psi...joj kaj bi ja takve zadavila

  • bijela latica 24.01.2008.

    Joj, kakvih sve neodgovornih ljudi ima... a to se nažalost isto događa sa djecom... Najbolje su mi ove izjave pa što ako je čovjek debel..on je i dalje lijep, on je i dalje čovjek koji nije ništa manje vrijedan... Naravno da nije ništa manje vrijedan i da se ne bi trebalo ne družiti sa takvim ljudima...ali veći je problem što je taj čovjek nezdrav... Kolike bolesti dolaze u sklopu debljine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare