To je to što me zanima!

Britanka ne smije kupovati 'cugu' jer je vrijeđala ljude

Britanka Laura dobila je zabranu alkoholiziranja u svakom kafiću, pubu i noćnom klubu na dvije godine. Ne smije kupovati alkohol ni u trgovinama
Vidi originalni članak

Laura Hall (20) prva je Britanka kojoj su zabranili kupovanje ili ispijanje alkoholnih pića u svim dijelovima Engleske i Walesa. Dobila je zabranu alkoholiziranja u svakom kafiću, pubu i noćnom klubu na dvije godine. Ne smije kupovati alkohol ni u trgovinama, niti smije piti na javnim mjestima. Policija joj je izrekla zabranu nakon što su utvrdili da se zbog alkohola u javnosti ponaša 'neprihvatljivo'. Više puta je pijana vrijeđala ljude, a u Gromsgroveu, gdje živi, izbacili su je iz gotovo svakog kluba. Ukoliko prekrši naredbe, čeka je novčana kazna od 22.500 kuna.
- Nadamo se kako će zabrana spriječiti Lauru da toliko vrijeđa ljude. Radije ćemo je pokušati smiriti na ovaj način nego da je pošaljemo u zatvor - rekao je načelnik policije, David Roberts. Laura mora i na odvikavanje od alkohola, a ukoliko se bude ponašala u skladu s određenim mjerama, oslobodit će je te će ponovno smjeti kupovati alkoholna pića.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare