To je to što me zanima!

Britanki titula Miss, jer su Amerikanke sve bile iste

Britanka Anysha (16) pobijedila je na natjecanju za savršenu tinejdžericu Amerike. Prijavila se dok je bila na ljetovanju. Druge cure su se pobunile
Vidi originalni članak

Učenica jedne privatne britanske škole, Anysha Panesar (16), pobijedila je američke ljepotice u izboru za Savršenu američku tinejdžericu. U Americi je zbog toga nastala prava buna. Obitelji i prijatelji američkih natjecateljica ogorčeni su jer je na izboru pobijedila djevojka iz maloga sela u Walesu. Anysha se prijavila na natjecanje dok je s obitelji ljetovala na Floridi. Obitelji američkih tinejdžerica žalile su se organizatoru. Anysha je uz titulu 'savršene' osvojila i oko 11.000 kuna nagrade, a uz to je dobila i 100.000 kuna stipendije kako bi se školovala za TV voditeljicu.
- Neki ljudi kažu da nisam trebala pobijediti jer sam Britanka. No smatram da to govore samo zato jer oni nisu pobijedili. Mislim da sam pobijedila jer sam bila drugačija od američkih djevojaka, koje su bile prekrasne - kaže Anysha. Prekrasna Britanka kaže da je prije ovog pobijedila na još nekoliko natjecanja, a da se na prvo prijavila iz znatiželje i zabave.
- Istina je da je njezina pobjeda izazvala negodovanje mnogih. Jedan sudac u žiriju rekao mi je da mu se Anysha svidjela jer je bila pravo osvježenja nakon mnogih cura koje su nalikovale jedna na drugu. Anysha je prirodno lijepa i ne treba joj šminka i skupa odjeća da bi bila lijepa - izjavio je organizator Michael Galanes.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Florida 21.09.2010.

    @dccro ma je ova treća pari Ksenija Prohaska...

  • komentator s marsa 21.09.2010.

    necu rec da nije ljepa al osobno poznajem dosta cura od 15, 16 god koje su puno ljepse od nje.... uz to izgleda ko da ima 30...

  • micicaa 21.09.2010.

    kako ove dvije zlocesto i napuhano izgledaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare