To je to što me zanima!

Brončani pastuh s ljudskim penisom reklamira hotel

Direktorica se oduševila kad je vidjela skulpturu i znala je da će pastuh najbolje dočarati atmosferu koja vlada u obiteljskom provincijskom hotelu
Vidi originalni članak

Brončana skulptura pastuha s komadom željezničke pruge u ustima reklamira provincijski hotel Yar na samom ulazu u Voronezh, grad u Rusiji. Na prvi pogled nema ništa neobično u tri i pol metara visokom i tri tone teškom konju. Ali, umjetnik Maxim Dikunov odlučio je napraviti mišičavog pastuha s vjerno prikazanim ljudskim muškim genitalijama. Također, napravio mu je izrazito kratak rep. Skulptura simbolizira borbu između prirode i civilizacije. Zove se Yaryzh. Uprava hotela organizirala je natjecanje za izbor skulpture koja će stajati u dvorištu hotela. Tražili su nešto što će najbolje dočarati atmosferu koja tamo vlada. Umjetnici su imali slobodne ruke u predstavljanju svojih zamisli. Zatrpali su administrativni ured prijedlozima. Na kraju se uprava hotela jednoglasno odlučila za mišićavog pastuha.
- To je stvar prirode i ljudi koji se ne razumiju u umjetnost ne bi trebali gurati svoj nos u to - rekao je Maximov otac, isto umjetnik, kad su ga pitali što misli o ljudskim genitalijama na pastuhu.
- Jako mi se sviđa. Umjetnik je i premašio moja očekivanja. Kad sam vidjela Yarizha, znala sam da upravo to hoću - rekla je Yana Chernyshova, direktorica hotela.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Roci 26.03.2008.

    Strasan pastuh,kurcic ko u misa

  • rony1a 26.03.2008.

    Voronezh baš i nije gradić.Evo gledam prema posljednjem popisu Voronezh je imao 848.752 stanovnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare