To je to što me zanima!

Budi moja prva dama! Čestitaj Valentinovo dragim političarem

Samo za vas, osmislili smo 'pomaknute' čestitke za Valentinovo i stavili ih u usta poznatim hrvatskim političarima koji su posljednjih mjeseci oduševljavali javnost svojim osebujnim izjavama
Vidi originalni članak

Ako voljeti znači živjeti, onda voljeti tebe znači živjeti vječno; da su noći duge koliko te ja volim, nikada ne bi svanulo; da je zrno pijeska jedinica za ljubav, sve pustinje ovog svijeta ne bi bile dovoljne da ti kažem koliko te volim... Dućani su puni ovakvih otrcanih čestitki za Valentinovo, a na internetu ih ima još više. 

Ako ti i tvoja bolja polovica volite jedan drugome iskazivati ljubav na malo drugačiji način, spomenute poruke smatrat ćete 'ljigavima'.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U to ime, osmislili smo 'pomaknute' čestitke za Valentinovo i stavili ih u usta poznatim hrvatskim političarima koji su posljednjih mjeseci oduševljavali javnost svojim osebujnim izjavama. 

Njihove izjave smo malo izmijenili i stavili ih u romantični kontekst, pošto je danas ipak Valentinovo.

AKO VAM FALI INSPIRACIJE... Drukčije Valentinovo: Nema te koju bih radije živcirao od tebe

Od premijerove 'Kad si pored mene, postanem anemičan', preko Kujundžićeve 'Moja si najvrednija imovina, tebe ne bi nikad zaboravio upisati u imovinsku karticu' do Bandićeve 'Samo zbog tebe bi prestal delat', ovih 15 'pomaknutih' poruka za Dan zaljubljenih su svakako idealna čestitka za vašeg partnera s kojim često znate prokomentirati aktualnu društveno-političku situaciju u Hrvatistanu. 

Ako vam se koja od njih svidi, slobodno je 'spremite', 'isprintajte' i priložite uz poklon koji još niste stigli kupiti...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • bitos 24.02.2020.

    Volim sve što je đabe od ćaće

  • intellectus 14.02.2020.

    Moze li gluplje? Na ovom portalu nema granica!

  • ina67 14.02.2020.

    Dobra šala

Komentiraj...
Vidi sve komentare