To je to što me zanima!

Budi.IN daruje srebrne narukvice s imenom po izboru!

Vječno popularne ogrlice s imenom dobile su konkurenciju! Lanac srebrnarnica Argentum u ponudi ima i narukvice koje će postati vaš neizostavan modni dodatak
Vidi originalni članak

Budi.IN iz tjedna u tjedan iznenađuje svoje vjerne čitateljice! Ovoga puta za vas su pripremili narukvice koje su ubrzo postale pravi modni hit. Narukvica s imenom kod kojih je željeni natpis u srebru oko zapešća povezan trakicom u boji: plava, crvena, ljubičasta, roza, siva ili bijela može postati vaša!

Kako do narukvice rađene samo za vas?

U komentare ispod članka na Budi.IN portalu napišite koji nakit najradije nosite i zašto. Uz komentar obavezno navedite i ime koje želite da piše na narukvici, te boju trakice koju želite: plava, crvena, ljubičasta, roza, siva ili bijela (npr. Marina, ljubičasta). Budite kreativni jer desetoro najboljih po izboru redakcije osvaja narukvice s imenom po želji.

Komentirati možete do utorka 2. listopada u 11:00 sati, kada će biti objavljeni sretni dobitnici. Uključite se ovdje. Sretno svima!

VAŽNO! Dragi čitatelji, za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je komentirati ispod članka na Budi.IN portalu, a ne ovdje. Klik na slijedeći link, odvest će vas direktno na Budi.IN portal gdje možete ostaviti svoj komentar.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • rosa123456 03.10.2012.

    Jako volim nositi narukvice :) I voljela bih jednu takvu narukvicu s imenom....Iva :)

  • rizbo18 02.10.2012.

    Dajte tu jednu od deset narukvica ovom gospodinu što ženi hoće uzet za rođendan

  • MelitaHalilović 02.10.2012.

    NE VOLIM INAČE NAKIT NEGO SAMOO OVAKO LAGANE NARUKVICE JER MI TEŽE SMETAJU ... KAKO JE KRIZA NEMOGU SI PRIŠTITI NIKAKAV NAKIT,JAKO BI JU VOLJELA OSVOJITI DA BAR MALO SE OSJEĆAM LJEPŠE..... :( MOJE IME JE MELITA I VOLJELA BI NOSITI ROZU

Komentiraj...
Vidi sve komentare