To je to što me zanima!

Budi.IN i E! vas nagrađuju vrhunskom Stila kozmetikom!

Uključite se u nagradni natječaj na Budi.IN portalu sve do utorka 11. rujna u 11h, budite originalni i kreativni i možda baš vi osvojite ovu vrijednu nagradu!
Vidi originalni članak

Od danas, 05. rujna, pa do utorka, 11. rujna u 11h, traje nagradni natječaj na Budi.IN portalu. Ovoga puta za vas smo pripremili vrhunsku Stila kozmetiku. Sudjelovati možete jednostavno tako da u komentar članka na Budi.IN portalu napišete koja je vaša najdraža serija i zašto? Tri čitateljice koje budu najajoriginalnije po izboru redakcije nagrađujemo!

Za sudjelovanje u natječaju kliknite OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ema88 11.09.2012.

    Bez konkurencije, najbolja serija mi je Teorija velikog praska. Serija je originalna, likovi razrađeni do najmanjih detalja, smisao za humor je nešto potpuno novo i prepoznatljivo. Ne znam, ja se smijem svaki put, na svaku epizodu, again, again and again :D Bazinga!

  • avea 10.09.2012.

    Odrasla sam uz "Mućke" i smatram ju jednom od najboljih humorističnih serija svih vremena! Dovoljno mi je samo čuti onaj njihov londonski sleng da se nasmijem. A i tu je ona čuvena Delboy-eva rečenica obično upucena Rodneyu: "This time next year, Rodeny, we'll be millionaires!" :D

  • analukaanaa 10.09.2012.

    Sviđa mi se serija Alo,alo.Već duže vrijeme se ne reprizira, ali tako je duhovita i smješna.Odnosi između njemačkih vojnika nacista i francuskih građana toliko je simpatično smješna...ma odmor za dušu tako se slatko nasmijati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare