To je to što me zanima!

Osvojite smještaj i ulaznice za Spring Break Festival na Zrću!

Collegium Spring Break Island, festival koji se među tisućama mladih iz čitave Europe, a i šire, isprofilirao kao ultimativan početak ljeta, počinje 19. lipnja!
Vidi originalni članak

Spring Break Island Festival, koji se već isprofilirao kao ultimativni početak ljeta, nastavlja žariti i paliti Zrćem u svom drugom ovogodišnjem terminu od 19. do 22. lipnja. Portal Budi.IN i Collegium vam nude mogućnost odlaska na jedan od najboljih festivala koji nas očekuju! 

Kako do nagrade?

U periodu od 17. lipnja u komentare ispod članka na portalu Budi.IN napišite zašto se najbolji partyji odvijaju na Zrću

Komentirati možete do 18. lipnja u 15h, a ime sretnog dobitnika, koji će osvojiti dvije ulaznice i apartmanski smještaj za dvoje, bit će objavljeno tijekom 18. lipnja. 

O Spring Break Island Festivalu

Na "hrvatsku Ibizu" u drugom terminu Collegium Spring Break Islanda dolaze Ministry of Sound, Mike Candys, DJ Teddy-O, Plastik Funk, DJ Lia i DJ Dey. Kao posebna poslastica i iznenađenje drugog tjedna festivala na Zrće stižu i legendarni Freemasonsi, britanski duo koji je s hrvatskom publikom već davno stvorio neraskidivu vezu.  

Ono što ne smijete nikako propustiti su i vrući boat partyji koji svakodnevno upotpunjavaju festivalska događanja, a koji su garancija nezaboravnog ljetnog provoda i maksimalnog uživanja.

Zato posjetite Budi.IN i ostavite svoj komentar ispod članka! Možda baš vi započnete vruću ljetnu sezonu na Spring Break Festivalu! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare