To je to što me zanima!

Bumerang se vratio nakon deset godina izbivanja

Dino Reardon pomislio je da je ptica koja hoda prema njemu u dvorištu njegova doma u Skiptonu zalutala. Bio je toliko izmoren da nije mogao letjeti
Vidi originalni članak

Golub nazvan Bumerang vratio se čovjeku koji ga je uzgojio nakon deset godina. Dino Reardon pomislio je da je malaksava ptica koja hoda prema njemu u dvorištu njegova doma u Skiptonu (Britanija) zalutala.
- Pogledao sam oznaku na nozi i gotovo se onesvjestio. Bio je toliko slab da nije mogao ni uzletjeti. Cijeli dan proveo sam hraneći ga glukozom i medom da povrati snagu - priča Dino.
No ovo nije prvi put da se Bumerang vratio. Početkom 1998. vratio se iz južne Španjolske preletivši 2000 kilometara nakon što ga je Dino poklonio prijatelju. Nakon toga odmah ga je dao drugom prijatelju, no opet se vratio. Konačno ga je poklonio Alfu Penningtonu iz Lancashirea i od tada nije vidio goluba. Do ove nedjelje. Ne zna točno od kuda je doletio jer je Pennington mislio da je uginuo prije pet godina. Nostalgični Bumerang ovaj put će ostati kod Dine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • n-n-a 19.06.2008.

    eto vidi se da i zivotinje imaju osjecaje a tako se vracati gazdi pa to je ljubav covjeka i ptice pa ja je nebi da nikome za sve na svijetu jer tako je vjerna i to je simpaticno od jedne ptice

Komentiraj...
Vidi sve komentare