To je to što me zanima!

Časopis nudi čitateljima plaćanje troškova razvoda

Muški magazin Zoo Weekly digao je prašinu nakon što je svojim čitateljima ponudio priliku da se natječu za plaćanje svih troškova razvoda
Vidi originalni članak

Zoo Weekly uz Australije nudi jednom sretnom čitatelju osvajanje ove neobične nagrade. Muškarci su pozvani da im pismenim putem objasne zašto zaslužuju osvojiti nagradu. No kritičari su natjecanje označili neetičnim, nepriličnim i neukusnim. Magazin je obećao da će se pobrinuti za troškove razvoda te da će razvedenog sretnika spojiti s novom djevojkom.
- Ideja je da dobitnika nagrade vratimo u 'izlog' i spojimo ga s još nekoliko lijepih djevojaka - kaže urednik Paul Merrill.
- Trenutak kad brak završi je strašno tužan, no još je tužnije ako ste u braku bez ljubavi. Na ovaj način želimo ih potaknuti da shvate grešku i izađu iz braka dok još mogu. Bolje i to nego da zapnu u lošem braku sljedećih 40 godina - priča Merrill. Kad su ga upitali hoće li ovo natjecanje potaknuti i zadovoljne parove na razvod rekao je da bi ljudi trebali biti stvarno glupi da se natječu za ovu nagradu ukoliko im je brak dobar.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare