To je to što me zanima!

'Central Perk' u Pekingu otvorio je fan 'Prijatelja'

Du Xin je pet mjeseci tražio namještaj za kafić jednak onome u popularnoj seriji. Redoviti gosti ga zovu Gunher, po menadžeru kafića iz serije
Vidi originalni članak

Veliki obožavatelj popularne humoristične serije 'Prijatelji', Du Xin, u Pekingu je otvorio kafić 'Central Perk', jednak onome u seriji. Kafić je na šestom katu jedne poslovne zgrade, a otvorio ga je u ožujku ove godine.
- Oduvijek sam se pitao postoji li neki sličan kafić jer bih tamo sigurno bio redoviti gost - rekao je Xin. Tražio je namještaj za kafić pet mjeseci i sakupljao je fotografije sa snimanja serije. Ostvario je svoju želju i otvorio je kafić identičan onome u seriji, a za ukras ima čak i gitaru koju je svirala Phoebe. 'Prijatelji' su u Kini veoma popularni, ali u početku Xin nije imao mnogo gostiju zbog nezgodne lokacije kafića. Posao mu je nakon nekog vremena krenuo, a redoviti posjetitelji su Xina počeli nazivati Gunther po menadžeru kafića u seriji. Studentica Li Li (22) rekla je da se osjeća kao u seriji dok u Central Perku pije kavu, piše CNN. Na velikom televizoru u kafiću se cijelo vrijeme prikazuju epizode 'Prijatelja'. Xin se nada kako će njegovi gosti nastaviti uživati u djeliću New Yorka u Pekingu. Istaknuo je da nema osjećaj da mu je kafić zapravo posao jer je to njegov san.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare