To je to što me zanima!

Čestitali mu rođendan sa 4500 papirića na BMW-u

Domagoj Dedić slavio je 31. rođendan. Njegovi kolege iz ureda u Zagrebu smislili su originalnu čestitiku i oblijepili mu auto. Trebalo im je sat i pol
Vidi originalni članak

Došao je s BMW-om "tricom" svoje supruge. On inače vozi Audija, rekao nam je Robert Martin koji je svojem šefu i kolegi Domagoju Dediću čestitao 31. rođendan originalnim darom. Čekali su da Domagoj na posao dođe autom kojeg parkira u garaži na Kaptolu u Zagrebu.
- Kupio sam 12 pakiranja papirića u kojima je po deset blokova sa samoljepljivim papirićima. Trebalo mi je gotovo sat i pol da ga oblijepim. Morao sam se vraćati u ured da ne budem sumnjiv. Pomagali su mi i drugi kolege. BMW smo mu oblijepili sa 4500 papirića - izračunao je Robert. Kolege su Domagoja morali namamiti u garažu.
- Fantastično je. Predivan dar. Ponosan sam na njih. Očekivao sam darove, no ovaj je poseban. Ovaj će mi rođendan ostati u posebnom sjećanju i ideja ovog rođendana je "Pamti pa vrati" - dodaje u šali Domagoj. Kolege su najprije morali ishoditi dozvolu da ga oblijepe od Domagojeve supruge.
- Trebalo ju je "jako puno" nagovarati. Poslali su samo jednu poruku mobitelom i dobili odobrenje - kaže u šali Domagoj koji se poznanicima iz obližnje auto-praone požalio što aute ne čiste od samoljepljivih poruka.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • morskavila 16.12.2009.

    ajme ljubomore....pa neka ljudi voze što hoće....ajme jadni li smo ....čisto me sram ljudskog roda.......dabogda svi mi ko ovaj vozili audijei i bmwe-e....ljubormora je gadna stvar......ko ima,nek ima,ko nema nek pati.....daj pored svih problema vas muči što čovik vozi.....ajmeeee

  • dgergea112233 16.12.2009.

    @ ex_1 Vozis ti moj k..ac, bosanska seljacino, nepismena, balava.

  • derventa1982 16.12.2009.

    i jos nesto svi vi koji komentirate \"za vrjeme radnog vremena\" vi kao nikad niste radili gluposti za vrjeme radnog vremena ??? Neki nebi niti komentirali ovaj clanak da nisu na poslu recimo lindi 2008 komentar u 14:40 zar to nije radno vrjeme???? pozzz svima s mog radnog mjesta :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare