To je to što me zanima!

Četiri poljupca dnevno i tri seksa tjedno su dobar brak

Prema istraživanju u Velikoj Britaniji, tajna dobrog braka je u razlici od dvije godine između partnera, ljubljenju četiri puta dnevno i seksu triput tjedno
Vidi originalni članak

U Velikoj Britaniji proveli su istraživanje kojim su obuhvatili čak 3000 bračnih parova. Htjeli su saznati koja je tajna uspješnog i dugoročnog bračnog života. Istraživanje je pokazalo da će partneri biti sretni ako se ljube četiri puta na dan, najmanje jednom dnevno jedan drugome kažu 'Volim te', ako se seksaju triput tjedno i ako imaju dvije romantične večere mjesečno.
- Rezultati pokazuju koliko je komponenata potrebno kako bi brak bio savršen - kaže Carol Richardson, koja organizira vjenčanja.
Istraživanje je pokazalo i da bi mladoženja trebao biti dvije godine stariji od svoje izabranice, a uz to mora biti i emocionalno i financijski stabilan.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • velda 06.03.2009.

    Kad bi to bilo tako jednostavno... A ovo mi je najbolje - partnet mora biti emocionalno i financijski stabilan. Da to su debeli preduvjeti, a što kad nije tako - kad se oboje borite s kreditima do grla, kad jedva spajate od 1. do 1., kad nemate baš mogućnost ići na romantične večere jer trebate djetetu kupiti tenisice, kad se ustručavate kupiti poklone jer ih smatrate luksuzom.... Onda brzo ode i emocionalna stabilnost, pa vam se baš ne ljubi partera 4 puta dnevno jer ga i ne vidite koliko radi, a kad se navečer nađete u krevetu toliko ste umorni da se ne možete pomaknuti. Dobre su mi te prognoze i recepti, al nažalost kod većine nije tako...

  • dozvati1 03.03.2009.

    što je sa onim tjednom kada su- oni divlji dani- ? malo razmišljanja nije na odmet

Komentiraj...
Vidi sve komentare