To je to što me zanima!

Cigareta mu eksplodirala u ustima i izbila šest zubi

Andi Susanto (31) puši od osnovne škole, no nakon eksplozije je odlučio ostaviti se cigareta. Duhanska kompanija plaća mu bolničke račune
Vidi originalni članak

Indonežaninu Andiju Susantou (31) cigareta je eksplodirala u ustima i izbila mu šest zubi dok se vozio na mopedu. Zadobio je 51 šav na licu te su ga zadržali u bolnici na liječenju. Proizvođač cigareta PT Nojorono Tobacco plaća mu bolničke račune.
- Moja obitelj odlučila se nagoditi s kompanijom van suda - rekao je Andi za Metro TV iz bolničkog kreveta. Dodao je da nije primjetio ništa neobično u okusu ili boji Clas Mild cigarete dok ju je pripaljivao. Nesretni Andi se šokirao jer puši od osnovne škole, a nikad mu se ništa slično nije dogodilo. Priznao je da je traumatiziran te će pokušati prestati pušiti.
- Od 40.000 supstanci u cigareti, samo je jedna koja je identična onoj što se koristi u raketnom gorivu - rekao je Tulus Abadi iz Ureda za zaštitu potrošača i dodao da je količina te supstance premala da bi bila uzrok eksplozije. Iz duhanske kompanije kažu da u cigaretama nema eksplozivnih materijala te da su Andiju platili račune kao znak suosjećanja s lojalnim klijentom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bosnia_80 03.02.2010.

    neko mu je stavio petardu u cigaretu... :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare