To je to što me zanima!

Cijela obitelj nosi nakit ukrašen pepelom pokojnog oca i muža

Kako bi ostao što bliže svojoj obitelji Steve Howle je prije svoje smrti naručio nakit za svoju suprugu, petero djece i troje unuka u koji su ugradili njegov pepeo
Vidi originalni članak

Udovica Vanda Howle (49) iz Peterborougha te njezino petero djece i unuci nose nakit u koji je ugrađen pepeo njihovog oca, djeda i supruga, piše Daily Mail. Vanda je s pokojnim suprugom Steveom bila od svoje 16. godine. Prije tri godine su mu dijagnosticirali bolest na motoričkom dijelu mozga. Liječnici su mu dali još dvije do pet godina života.

- Tijekom posljednjih godina smo obilazili sva mjesta na kojima smo bili u mladosti i prisjećali se lijepih vremena. Toliko je želio biti prisutan. Nakit je bio njegova ideja - rekla je Vanda. 

Na televiziji su vidjeli da se pepeo pokojnika može staviti u nakit što se Steveu jako svidjelo. Nazvali su kompaniju koja ih proizvodi i sve dogovorili. Steve je izabrao nakit za svoje petero djece i unuke. Preminuo je u kolovozu prošle godine. 

- Svi u obitelji volimo uvijek nositi dio Stevea sa sobom. Svi nosimo privjeske i daju nam utjehu - rekla je Vanda. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_91707 24.04.2011.

    Ovo je užasno!

  • mini-me 17.04.2011.

    Ovo je morbidno, a ne "fun"...

  • _july_ 16.04.2011.

    Moglaa si ga mumificirat i balzamirat,pa ga hebat noću ,možda se vrati kako me ide na nereve dršati nečiji prah u nekoj posudi ,nakitu ili sličnom ,osoba je mrtva živjet će ti zauvjek u sjećanju mislim zauvje dok ne umreš tad će se mozak u gasiti i kraj priče al mislim imati pokojnikov prak za mene je totalno preseravanje čemu ? dfa te svaki dan kako prisjećana njega ? o tome se radi pa stavi si njegovu sliku oko vrata

Komentiraj...
Vidi sve komentare