To je to što me zanima!

Čileanske vlasti: Misteriozna letjelica nije ljudskih ruku djelo

Nakon opsežne istrage vlasti Čilea potvrdile su da objekt koji su istraživali nije proizveo čovjek, te kako u pitanju nisu vremenski uvjeti, ali ni bespilotna letjelica
Vidi originalni članak

Neidentificirani objekt koji je snimljen sredinom 2013. godine 'nije poznati objekt koji je proizveo čovjek', objavila je vlada Čilea. Vlasti su samoinicijativno objavile fotografije misterioznog objekta koji je, kažu, u dijametru imao desetak metara, a horizontalno i vertikalno se kretao prebrzo u usporedbi s kretanjem poznatih nam letjelica. 

Let objekta zabilježili su rudari na sjeveru Čilea koji su snimku čuvali u tajnosti sve do početka 2014. godine iz straha od ismijavanja. na nagovor šefa snimku su poslali nadležnoj državnoj instituciji, piše Mirror

Rudari, koji su željeli ostati anonimni, rekli su za čileanske medije da je objekt na nebu lebdio oko sat vremena i nije ispuštao nikakve zvukove. 

Istraga dakle nije polučila konačne odgovore i pitanje je hoće li ikada. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Lun@ 777 18.04.2015.

    Mi se ne moramo bojati da će sletjeti u Hrvatsku. Vjerojatno znaju kakvo je stanje u nas Hrvata. Što će kod nas?

  • Gordana Firšt 18.04.2015.

    Pa što im možemo, rade što žele, ali ne žele nam zlo, jer bi mi to nekako osjetili. A kad im padne na pamet, ako takvo što kod njih postoji, javit će se! Možda se kod njih pamet ne zove pamet već imaju nekako drugačije shvaćanja svega. Možda smo im mi prevrući li prehladni planet, pa se ne mogu spustiti ma koliko god oni to željeli. Možda smo pre zagađeni svijet te bi im spuštanje među nas moglo štetiti. Možemo samo razmišljati i čekati kad će se oni odlučiti za spuštanje i sastanak s nama. Do tada ćemo samo gledati tu zagonetku.

  • Eva B. 18.04.2015.

    Bebote opet me snimili kako tumaram po svitu hahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare