To je to što me zanima!

Ćiribu ćiriba, Trumpu pobjeda treba! Za njega mole i u Indiji...

Posebna molitva za Trumpovu pobjedu dolazi iz daleke Indije. Trumpa žele na vlasti kako bi na oku držao Pakistan i Kinu, glavne konkurente Indije
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat i još uvijek aktualni predsjednik Donald Trump ima pristaše i u dalekoj Indiji.

Na desetke njegovih pristaša u New Dehliju nisu htjeli riskirati pa su izveli posebnu molitvu kako bi osigurali njegov ostanak na vlasti.

Radi se o desničarskim aktivistima iz grupe Hindu Sena koji navodno imaju potporu 5 milijuna hinduista. Trumpa žele na vlasti kako bi na oku držao Pakistan i Kinu, glavne konkurente Indije.

- Indija se može boriti protiv terorizma samo ako je Trump na vlasti, a Pakistan i Kina će biti na pristojnoj udaljenosti dok god je on predsjednik - rekao je lider grupe Vishnu Gupta.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Tiha Žena 04.11.2020.

    U čwmu je vaš problwm u medijima u hr? Zasjat će 2 sunca i nestati problemi u zdravstvu i penzioneeri će živjsti bolji, mladi s 4500 kn će ponosno odjedriti iz roditeljskih domova u samostalan život, porez će u HR biti niži ako pobijedi bilo&faki&gtko u SADu??? Koji vam je?

  • ProjectVenus24 04.11.2020.

    Idiocracy

  • Borac protiv Prehlade 04.11.2020.

    Podrška Indijcima. Samo ludi hrvatski ljevičari navijaju za pobjedu senilnog, korumpiranog, ratobornog, globalističkog lutka Bidena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare